O PROJEKTU
S ponosom Vam predstavljamo projekt “Villa Octo”, dizajnersku vilu sa 8 apartmana koja se nalazi u Ivan Dolcu, prelijepom malom mjestu na južnoj strani otoka Hvara.

Misao vodilja u procesu projektiranja bila je spajanje tradicionalne dalmatinske gradnje i moderne arhitekture. Cilj je postignut odabirom domaćih materijala: hvarskog kamena i drveta u kombinaciji sa velikim staklenim površinama koje karakteriziraju modernu gradnju. Željeli smo da svaka prostorija u objektu ima dovoljno svjetlosti i topline i, najvažnije, fantastičan pogled na more. Uz svaki apartman osigurano je i privatno parkirno mjesto.
LOKACIJA
Lokacija je izuzetno mirna i savršena je za obiteljski odmor. Predivne plaže nalaze se na 180 m udaljenosti, a u privatnosti, miru i luksuzu, možete uživati na privatnom bazenu u sklopu Ville Octo. Ako želite istražiti netaknutu prirodu, predivne uvale, otoke i uživati u ljepoti Jadranskoga mora, nude se izleti brodom na Šćedro, Pelješac, Korčulu, Vis…

Hvar je s kopnom i obližnjim otocima vrlo dobro povezan učestalim trajektnim i katamaranskim linijama. Ivan Dolac je od grada Jelse udaljen svega 10 km, a od grada Hvara 30 km. Dovršetak ceste Dubovica-Sveta Nedelja, koja skraćuje put do grada Hvara na svega 20ak minuta, planiran je za ovu godinu. Tim se putem nastavlja predivna magistralna cesta koja vodi uz najljepše krajolike tirkiznog mora i planinskih vinograda, koji daju najbolje vino u ovom dijelu Europe.

U krugu od 50 km ne postoji apsolutno nikakva industrija niti bilo kakak izvor zagađenja, plaže i more su djevičanski čisti, kao i morski zrak koji ima blagotvorna svojstva i ojačava imunitet. Voda za piće dolazi iz vrela rijeke Cetine i jedna je od najkvalitetnijih voda u Hrvatskoj.
DOMAĆA PONUDA
Nedaleko Ville Octo nalazi se trgovina i više ugostiteljskih objekata s ponudom domaće ribe i raznih domaćih, otočnih specijaliteta. Svaki dan dostupno je domaće bio voće i povrće fantastičnog okusa, netretirano kemijskim supstancama. Tijekom cijele godine, od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji se bave uzgojem domaće zdrave hrane, dostupno je najkvalitetnije ekstra djevičansko maslinovo ulje, domaći med, vrhunska vina,
proizvodi od lavande i mnogi drugi specijaliteti. Hvar je otok okusa i mirisa koje morate doživjeti vlastitim osjetilima...

Glavne značajke Ville Octo

Mirna lokacija

Mjesto za miran, obiteljski odmor; Ivan Dolac je od Jelse udaljen svega 9 km.

Luksuzni dizajn

Savršen spoj elemenata tradicionalne dalmatinske gradnje i modernog dizajna.

Blizina mora

Villa Octo nalazi se 180 m od mora i predivne glavne plaže.

Pogled na more

Svaki apartman u Villi Octo ima terasu, a svaka prostorija pogled na more.

Bazen

U sklopu Ville Octo, nalazi se privatni bazen veličine 8x5, sa sunčalištem.

Parking

Svaki apartman ima osigurano privatno parkirno mjesto, ispred Ville Octo.

Zašto izabrati nas?

Biramo samo najbolje...

Podne obloge

Dizajnerski kvalitetno
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.

Zidne obloge

Toplinski otporno
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.

Otok Hvar jedan je od najsunčanijih otoka na Mediteranu, a ujedno i najsunčaniji hrvatski otok. Bogat je kulturno-povijesnom baštinom i pravi je mamac za ljubitelje povijesti i arhitekture. Poznat je po predivnim plažama, uvalama i tirkiznom moru.

Polja lavande, maslinici i vinogradi, uz jednu od najtoplijih klima u Hrvatskoj čine otok Hvar najpoželjnijim otokom u Hrvatskoj, ali i u cijeloj Europi.

Zbog iznimno velikog broja sunčanih sati, na Hvaru je ugodno tijekom cijele godine, a kupanje u moru je moguće od svibnja do listopada. Zime na Hvaru su blage, a ljeta topla i duga.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ivan Dolac, 21450 HVAR

Telefon: +385 91 610 0200